ВСЯКА ГОДИНА УВЕЛИЧАВАМЕ ПРИЕМА НА ПАЦИЕНТИ СЪС 7-9% И СМЕ УСТОЙЧИВО КОНКУРЕНТНИ НА ВСИЧКИ ЗАОБИКАЛЯЩИ НИ ДОБОЛНИЧНИ СТРУКТУРИ

Това заяви управителят на ДКЦ „Александровска” д-р Чавдар Еленков по време на коледното парти на Центъра. Той отбеляза, че за 2014г. финансовите резултати на дружеството са повече от добри, което се дължи на индивидуалния принос на всеки един служител и на новите попълнения от общопрактикуващи лекари, които от 3 вече са 7 на брой. Доктор Еленков обяви, че от новата година ДКЦ „Александровска” ще привлече още специалисти и ще увеличи спектъра на извършваните медицински услуги. Една от тях стартира в очната амбулатория, където от седмица се прилага лазерно лечение на диабетна ретинопатия, с талон №3А по НЗОК.
Традиционно, както всяка година, на коледното парти бяха връчени почетни плакети и парични награди на най-изявените специалисти на ДКЦ „Александровска”. Основателят на дружеството д-р Людмил Димитров бе отличен за цялостен принос към доболничната помощ, а гастроентерологът проф. Диана Петрова получи приза за най-успешен специалист за 2014 година.

Leave a reply