14 ФЕВРУАРИ “ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ЗА КОНСУЛТАЦИИ НА ВЛЮБЕНИТЕ” В ККВБ

По повод празника Свети Валентин в Клиника по кожни и венерически болести на УМБАЛ „Александровска” се организира “Ден на отворените врати за консултации на влюбените” под мотото “За безопасен полет на крилете на любовта“. Инициативата е на Община Триадица, София и Софарма АД.
На 14.02.2010 г. (понеделник), от 8 до 12 ч., гражданите ще могат да си направят безплатни и гарантирано конфиденциални прегледи и изследвания.
Осигурени са консултации за мъже и жени с водещи специалисти по дерматология и венерология. При необходимост, пациентите ще имат възможност да се тестват за HIV, хепатит В и други полово предавани болести (хламидии, гонорея, сифилис, трипер, гъбични инфекции и др.). Приемът е свободен за всички и не е необходимо предварително записване. Конфиденциалността е напълно гарантирана.
Целта на инициативата е да насърчи хората да се погрижат за своето здраве. Предаваните по полов път (венерически) болести, са социално значими заболявания и от тях страдат хора от различни възрасти и социални слоеве. Ранното диагностициране на повечето венерически заболявания гарантира до голяма степен успешното им лечение и предпазва от усложнения като безплодие и импотентност.

Leave a reply